Auto Ruotsista tai Saksasta  

PA-Tuonti Oy on Pirkanmaalla Lempäälässä sijaitseva ajoneuvojen maahantuontiin erikoistunut yritys, jonka toimintaperiaatteena on tarjota asiakkailleen tuontiauton hankintaan liittyvää yksilöllistä palvelua kokonaisvaltaisesti. Yritys auttaa sopivan auton etsinnässä ja ostossa, auton tuonnissa Saksasta tai Ruotsista sekä paperitöiden hoidossa Suomessa.

Toiminta-ajatus: “Osta auto huolellisen miehen tavoin, niin kuin itsellesi ostaisit!”

Auto Saksasta vuosien kokemuksella

Yritys on toiminut jo  lähes kolmekymmentä vuotta alalla – siitä lähtien, kun käytetyn auton tuonti tuli mahdolliseksi Suomen liityttyä Euroopan unioniin. Aluksi toimintaa harjoitettiin Kangasalla vuodesta 1995 (joka on kaupparekisterin mukainen kotipaikka vieläkin), mutta noin 25 vuotta sitten toiminta siirrettiin Lempäälään sen paremman logistisen sijainnin takia.

Kielitaito takaa tehokkaan toiminnan

Yrityksen takana oleva Antero Piispanen hallitsee saksan ja ruotsin kielen varsin hyvin. Tämä on edellytys täsmälliselle ja tehokkaalle toiminnalle Keski-Euroopassa. Asiakaspalvelu onnistuu tarvittaessa myös englanniksi ja ruotsiksi, minkä vuoksi autojen hankinta myös Ruotsista onnistuu vaivattomasti. Paikan päällä Berliinissä on henkilökuntaa valmiudessa ryhtymään töihin ympäri Saksaa heti, kun asiakas tekee toimeksiannon.

Monipuolista tuontia

Tuotavat ajoneuvot ovat pääosin henkilöautoja. Kokemusta on kuitenkin myös kuorma- ja pakettiautojen sekä moottoripyörien tuonnista. Oma lukunsa on matkailuautojen ja asuntovaunujen tuonti, mikä on suosittua erityisesti keväisin.