Hybridiauto tai sähköauto Saksasta

Ihmisten lisääntynyt ympäristötietoisuus on viimeksi lisännyt hybridiautojen suosiota. Yllättävän monen autoilijan päivittäinen ajomäärä on niin vähäinen, että ajot hoituvat pääosin sähköllä.

Hybridiauto tai sähköauto Saksasta on kannattavaa, sillä kaupallisten yritysten maahantuomat auton on hinnoiteltu siten, että asiakas ei saa hybridiauton autoveron tuomaa hinta valmiina täysimääräisenä palkkaa.

Jos hybriditai sähköauto hankitaan toimeksiannon perusteella suoraan asiakkaalle, asiakas saa auton edullisesti reaalikustannuksilla. Toinen huomioarvoinen seikka on, että eri merkkisten ja mallisten hybridiautojen tarjonta Saksassa on suurempaa kuin Suomessa. 

Perinteisten polttomoottori- ja hybridiautojen lisäksi on mahdollista hankkia myös sähköauto Saksasta. Sähköauton tuonti on logistisesti haastavampaa kuin polttomoottorikäyttöisen auton tuonti, koska toimintasäde on lyhytmpi, latauspisteitä ei ole kaikkien reittien varrella ja latauksiin on varattava aikaa.

Hybridi tai sähköauto Saksasta toimeksiannosta hankintaan 

asiakas antaa yritykselle tämän toimeksiannon tuontiauton hankinnasta, minkä jälkeen yritys kartoittaa markkinateen ja informoi asiakastilanta tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Esipäätös ratkaisee tuontiauton hankinnan

Asiakkaalle ehdotetaan ostettavaksi konkreettista olemassa olevaa autoa: kuvaillaan mahdollisimman auton ominaisuudet ja kunto sekä säädettävä kuvasta autosta. Asiakas tekee saamiensa tietojen perusteella esipäätöksen. Jos esipäätös on myönteinen, auto käydään tutkimassa päällä ja ostetaan, paikalla se on ennalta kuvatun kaltainen. Jos auto ei vastaa asiakkaan odotuksia, etsintää jatketaan. Jos asiakas esipäätös puolestaan ​​​​kielteinen, hän perustelee, miksi auto ei vastaa hänen toiveitaan ja tarpeitaan. Seuraava hakua kehitetään toivottuun suuntaan, ja asiakkaalle uutta autovaihtoehtoa.

Asiakas aina tekee ostopäätöksen

Asiakkaalle aina soittamaan ostotilanteessa ja auto puhelimessa mahdollisimman kuvaile. Asiakas on “virtuaalisesti paikalla” ja antaa itse tavallaan ostoluvan. Tässä hankinnassa auton omistaja- ja huoltohistoria on tutkittu ja tekninen kuntotesti. Huolelliseen ostotarkasteluun kuuluu kolaroimattomuuden ja yleiskunnon tarkastelu sekä riittävän pitkä koeajo eri kunnossa.

Kun auto on ostettu, se toimitetaan mahdollisimman pian asiakkaalle (muutama päivä). Vaihtoehtoisesti asiakas voi myös lentää itse hakemaan autonsa Berliinistä.

Ota yhteyttä

Saksan suositus autonhankintalinkit: